Die Organisation

Om een riesen party als de Beierse Bierfeesten in Nijmegen te organiseren moet je wel een beetje thuis zijn in de stad. En dat zijn ze hoor: Pierre de Haard (Café St. Anneke, Bar Ruygh), Stijn Gerrits (Peeman dranken), en Frank Vermeer en Loed van Berkel (Stormgevers Concepts & Events). Een stel tolle Leute bij elkaar die garant staan voor een mooi feestje!

Pierre is al jaren een bekend gezicht in de Nijmeegse horeca. Na enkele jaren te hebben gewerkt bij onder andere Stretto, Bascafé en het Wijnfort heeft Pierre in 2005 Café St. Anneke geopend. Vanaf de opening is St. Anneke een groot succes. En succes smaakt natuurlijk naar meer. Daarom is Pierre ook eigenaar geweest van De Compagnie en Cafe Van Rijn en sinds 2016 van Bar Ruygh.

Stijn heeft in 2005 Peeman dranken overgenomen en levert zijn producten aan vrijwel alle Nijmeegse en regionale horecaondernemers. Daarnaast is Stijn met Peeman nauw betrokken bij vele (regionale) evenementen zoals het Hofbal, de Heineken Reggata en het Nijmeegse Carnaval.

Frank en Loed werken sinds 2014 in Stormgevers Concepts & Events. In dat bedrijf combineren ze hun jarenlange werkervaring – Frank als evenementenorganisator, Loed als conceptontwikkelaar. Samen regelen ze voor hun klanten de leukste en best verzorgde evenementen.

Unsere sponsoren

Folgen Sie uns auf facebook

Gesichtsbuch